Zero Waste
Food Waste Prevention Plan for all catering companies that are not considered micro-enterprises
ANAFRIC
ZERO
Anafric's Zero Waste Blog
News
Gastronomic Forum Barcelona, against food malpractice
Gastronomic Forum Barcelona donarà a la Fundació Banc dels Aliments els prop de 2.000 kg d’excents alimentris sobrants del saló, que distribuirà entre els seus usuaris
🍽 The 'Use food' awareness campaign prevents the waste of 12.5 tons of food products
The sensitization and awareness campaign 'Take advantage of the food' has made it possible to recover a total of 12.5 tons of food
Circular economy and catering. mutual benefits
The circular economy offers a framework of solutions for economic development by deeply addressing the cause of global challenges such as climate change, loss of biodiversity, increased waste and pollution and at the same time reveals great opportunities for growth.
🍽Quins aliments es poden consumir després de la data de consum preferent
Trobem aquesta data en molts congelats, aliments secs com pasta i arròs, conserves, oli, xocolata, etc. Són aliments que no es fan malbé si es conserven adequadament.
🍽Restauració: Recursos per a l’aprofitament i donació d’aliments segur
L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha creat una caixa d’eines amb informació i material per ajudar les empreses i entitats que participen en projectes de donació i aprofitament d’aliments a fer-ho de manera segura.
Acció Climàtica impulsa la campanya de sensibilització “Aprofitem els aliments” amb la participació de 18 restaurants de tot Catalunya
El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural impulsa aquest any la campanya Aprofitem els aliments que desenvoluparà fins a finals d’octubre amb l’objectiu de conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la prevenció de pèrdues i malbaratament alimentari .
Anafric actua
Preveu
Redueix
Zero
Malbaratament
Alimentari
El sector carni té un paper fonamental a l’hora de reduir el malbaratament alimentari, un problema que afecta tota la cadena de valor. Segons es desprèn dels diferents panells de les institucions públiques, les empreses espanyoles de la indústria alimentària estan cada cop més conscienciades de l’impacte que suposa en termes econòmics, socials i mediambientals, el malbaratament d’aliments i la necessitat de frenar-lo.
Des d’Anafric, associació càrnia espanyola, volem fer evident a la societat el canvi que s’està experimentant i com s’està traduint aquest canvi en una indústria més sostenible.