Zero Waste
Food Waste Prevention Plan for all catering companies that are not considered micro-enterprises
ANAFRIC
ZERO
Anafric's Zero Waste Blog
News
5a edició del Dia Internacional de Conscienciació sobre la Pèrdua i el Malbaratament d’Aliments
El proper 29 de setembre se celebrarà la cinquena edició del Dia Internacional de la Conscienciació sobre la Pèrdua i el Malbaratament d’Aliments (IDAFLW en
Aecoc organizes the seventh week against food waste
Escoles, centres acadèmics, destacades companyies de la distribució i la indústria alimentària, administracions i organitzacions del tercer sector s’adhereixen a la setena edició de la
«Food waste is a global tragedy. Millions of people will go hungry today because of food waste around the world»
Per catalitzar les accions essencials encaminades a reduir el malbaratament d’aliments i fer realitat l’ODS 12.3, cal conèixer l’abast del malbaratament d’aliments. Quantificar el malbaratament
The hospitality and hospitality schools of Catalonia are leaders in the fight against food waste
The hospitality and hospitality schools of Catalonia are leaders in the fight against food waste
Anafric actua
Preveu
Redueix
Zero
Malbaratament
Alimentari
El sector carni té un paper fonamental a l’hora de reduir el malbaratament alimentari, un problema que afecta tota la cadena de valor. Segons es desprèn dels diferents panells de les institucions públiques, les empreses espanyoles de la indústria alimentària estan cada cop més conscienciades de l’impacte que suposa en termes econòmics, socials i mediambientals, el malbaratament d’aliments i la necessitat de frenar-lo.
Des d’Anafric, associació càrnia espanyola, volem fer evident a la societat el canvi que s’està experimentant i com s’està traduint aquest canvi en una indústria més sostenible.