Català

Zero Waste

Food Waste Prevention Plan for all catering companies that are not considered micro-enterprises

ANAFRIC

ZERO

Anafric's Zero Waste Blog

News

Circular economy and catering. mutual benefits

The circular economy offers a framework of solutions for economic development by deeply addressing the cause of global challenges such as climate change, loss of biodiversity, increased waste and pollution and at the same time reveals great opportunities for growth.

View more »

Anafric actua
Preveu Redueix Zero Malbaratament Alimentari

El sector carni té un paper fonamental a l’hora de reduir el malbaratament alimentari, un problema que afecta tota la cadena de valor. Segons es desprèn dels diferents panells de les institucions públiques, les empreses espanyoles de la indústria alimentària estan cada cop més conscienciades de l’impacte que suposa en termes econòmics, socials i mediambientals, el malbaratament d’aliments i la necessitat de frenar-lo.

Des d’Anafric, associació càrnia espanyola, volem fer evident a la societat el canvi que s’està experimentant i com s’està traduint aquest canvi en una indústria més sostenible.

* Llars espanyoles que desaprofiten aliments

ENQUESTA

Si et trobes en un restaurant i no t'acabes el menú.
Te l'emportes a casa?