Zero Waste
Food Waste Prevention Plan for all catering companies that are not considered micro-enterprises

ANAFRIC
ZERO
Anafric's Zero Waste Blog
News

The hospitality and hospitality schools of Catalonia are leaders in the fight against food waste
The hospitality and hospitality schools of Catalonia are leaders in the fight against food waste

Healthy eating at work. The lunch box: tips when preparing it
La forma d’alimentar-se en l’entorn laboral, on les treballadores i els treballadors passen més d’una tercera part del dia, és fonamental per gaudir d’una vida

🥩Recipes against waste: Roast cannelloni (1)
Making the most of the food we usually consume is the best way to reduce waste, which in Catalonia is estimated to be 34.9 kg of food per person per year.

Spain has, for the first time, a legal framework to prevent food waste
According to estimates by the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO), approximately 1.3 billion tons are wasted in the world annually, which represents 30% of the food produced.
Anafric actua
Preveu
Redueix
Zero
Malbaratament
Alimentari
El sector carni té un paper fonamental a l’hora de reduir el malbaratament alimentari, un problema que afecta tota la cadena de valor. Segons es desprèn dels diferents panells de les institucions públiques, les empreses espanyoles de la indústria alimentària estan cada cop més conscienciades de l’impacte que suposa en termes econòmics, socials i mediambientals, el malbaratament d’aliments i la necessitat de frenar-lo.
Des d’Anafric, associació càrnia espanyola, volem fer evident a la societat el canvi que s’està experimentant i com s’està traduint aquest canvi en una indústria més sostenible.

* Llars espanyoles que desaprofiten aliments
ENQUESTA
Si et trobes en un restaurant i no t'acabes el menú.
Te l'emportes a casa?
