Zero Waste
Food Waste Prevention Plan for all catering companies that are not considered micro-enterprises

ANAFRIC
ZERO
Anafric's Zero Waste Blog
News

El BOE publica la primera llei estatal contra el malbaratament alimentari
El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat avui la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari, la primera norma estatal que

El sector agroalimentari inicia el camí per prevenir el malbaratament d’aliments a Catalunya
Aquest mes de març ha començat l’Espai de Consens del Pla Estratègic de Prevenció de Pèrdues i Malbaratament Alimentari, impulsat pel Departament d’Acció Climàtica, amb

Aprovada la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari
La Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari ha conclòs avui la tramitació parlamentària i està llesta per a la seva publicació

5a edició del Dia Internacional de Conscienciació sobre la Pèrdua i el Malbaratament d’Aliments
El proper 29 de setembre se celebrarà la cinquena edició del Dia Internacional de la Conscienciació sobre la Pèrdua i el Malbaratament d’Aliments (IDAFLW en

Aecoc organizes the seventh week against food waste
Escoles, centres acadèmics, destacades companyies de la distribució i la indústria alimentària, administracions i organitzacions del tercer sector s’adhereixen a la setena edició de la

«Food waste is a global tragedy. Millions of people will go hungry today because of food waste around the world»
Per catalitzar les accions essencials encaminades a reduir el malbaratament d’aliments i fer realitat l’ODS 12.3, cal conèixer l’abast del malbaratament d’aliments. Quantificar el malbaratament
Anafric actua
Preveu
Redueix
Zero
Malbaratament
Alimentari
El sector carni té un paper fonamental a l’hora de reduir el malbaratament alimentari, un problema que afecta tota la cadena de valor. Segons es desprèn dels diferents panells de les institucions públiques, les empreses espanyoles de la indústria alimentària estan cada cop més conscienciades de l’impacte que suposa en termes econòmics, socials i mediambientals, el malbaratament d’aliments i la necessitat de frenar-lo.
Des d’Anafric, associació càrnia espanyola, volem fer evident a la societat el canvi que s’està experimentant i com s’està traduint aquest canvi en una indústria més sostenible.

* Llars espanyoles que desaprofiten aliments
ENQUESTA
Si et trobes en un restaurant i no t'acabes el menú.
Te l'emportes a casa?
